Text

Om oss

Text

Oslo Rør & Varmeteknikk AS

OSLO RØR & VARMETEKNIKK AS ble etablert i 2012 og ligger i midt i hjerte av Oslo sentrum. Vi har med tiden opparbeidet oss en bred kundeportefølje som består av alt fra privatpersoner, bedriftskunder og borettslag/sameie.


Våre største kunder er:


OBOS Eiendomsdrift

Eies av OBOS. De har rundt 300 boliger og 60 næringsbygg i deres portefølje deriblant daglig drift av alle OBOS Forretnings bygg eiendommer.
Vi er deres service partnere i oslo og omegn med 24timers vaktservice ovenfor alle deres faste eiendommer i oslo.


MONTERA

Største underleverandør av IKEA, Sigdal, HTH, Marbodal, Epoq, Norema og Drømmekjøkken. Vi er deres service partnere i oslo og omegn


GEBERIT AS

Geberit Group er markedsleder i Europa innen sanitærteknikk med en global orientering. Geberit sitt spekter omfatter produktområdene innen sanitærsystemer og rørsystemer. Geberits merkevarer er innovative, holdbare og miljøeffektive. Vi er deres service partnere i oslo og omegn.


Vi satser også stort på levering av totale rehabiliterings løsninger på bad da vi har et eget team som består av: Rørleggere, mur/flisleggere, snekkere samt elektrikere og membranlegger. Vi jobber hele tiden mot å tilfredstille våre kunder på best mulig måte.


Alle jobber er forskjellige på lik linje som kundene derfor omstiller vi oss slik at prøver å forstå kundens behov etter beste evne. Vårt hovedmål er 100% fornøyde kunder. Vi ønsker at våre kunder skal føle at vi ivaretar deres verdier på en trygg måte. Vi er svært konkurransedyktige i pris og leverer kvalitets arbeid til avtalt tid.

Image
Rawhtml
Image
Text
Image
Text

Besøksadresse

Østre aker vei 17, 0581 Oslo

Org nr 998072204 

Image
Text
Googlemap
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon