Text

Leverandør av fjernvarme til næringslivet og privatpersoner

siden 1984

Text

Om oss

 

Drammen Fjernvarme AS startet utbyggingen av fjernvarmesystemet i 1984. Siden den gang har vi fortsatt å utvide og fornye oss for å sikre god leveranse av fjernvarme til næringslivet og til privatpersoner. Vårt formål er å eie, utvikle, vedlikeholde, selge og drive effektive fjernvarmesystemer, anlegg og tjenester. Dette gjør vi får å skape en sikker, effektiv og ressursriktig produksjon og distribusjon av termisk energi.


Visjon av Drammen Fjernvarme AS Vår langsiktige visjon er at Drammen Fjernvarme AS skal være ledende i sitt markedsområde, fjernvarme. Vi ønsker å være et ledende selskap i produksjon, distribusjon og salg av termisk energi, og andre tilhørende tjenester. Samtidig ønsker vi også å være et konkurransegunstig firma som setter fokus på god behandling og service av våre eksisterende og fremtidige kunder og brukere.

 


Drammen Fjernvarme AS ønsker å videreføre og videreutvikle eksisterende infrastrukturell virksomhet og tjenester innenfor sitt geografiske markedsområde på Østlandet. Vi søker å fremme et bedre miljø, samt å øke energifleksibilitet og ha mer effektiv bruk av naturressurser.


Her finner du Drammen Fjernvarme AS Vi er tilgjengelig for deg som bor i nærheten av vår adresse, Jacob Borchs gate 5, 3012 Drammen. Du kan også nå oss på telefon og mail. Ved akutte behov kan du ringe oss på vakttelefonen utenfor åpningstiden.

 


Ta kontakt for mer informasjon om fjernvarme.Image
Image was deleted. Click to add image.
Image
Text

Kontakt oss

 

Text

Besøk- / regningsadresse: Jacob Borchs gate 5, 3012 Drammen

E-post: df@df.no

Tel: +47 92 48 35 35  vakttelefon (driftsrelaterte henvendelser utenfor åpningstid) 41577951

Text

Skriv til oss

Form
Fullt navn
Epost
Melding
Text

Editap 2017 All rights reserved

Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon